"Vanaf de eerste dag kreeg ze mijn huissleutel. Het vertrouwen was er meteen!”

en persoon overhandigt een set sleutels aan een glimlachende vrouw.

Evy werkt fulltime, woont in Opitter en heeft 2 kinderen. De hulp van huishoudhulp Jenny is welkom! In deze blog vertelt ze over haar ervaring met NET=NET.

Mijn zus was al klant bij NET=NET

Zij was zo tevreden dat het een logische stap was om te kiezen voor NET=NET. Ik had voordien nog nooit een huishoudhulp in huis gehad. Dus ik wist ook niet heel goed wat ik mocht verwachten. Maar op basis van de ervaringen van mijn zus, wist ik dat het zeker in orde ging zijn. Bij mijn gezinsuitbreiding voelde ik dat extra hulp in het huishouden welkom zou zijn. Ik contacteerde NET=NET en al gauw stond Jenny voor mijn deur!

Ik werk fulltime, vertrouwen is daarom belangrijk

Ik heb een druk gezinsleven en tegelijkertijd werk ik ook nog eens fulltime. Net daarom vond ik het ook zo belangrijk om een goed gevoel te hebben bij mijn toekomstige huishoudhulp. Op de momenten dat de huishoudhulp zou langskomen, ben ik zelf niet thuis. Daarom moest mijn eerste gevoel goed zitten. En dat was het geval!

NET=NET stelde Jenny aan me voor. Op een avond is ze me persoonlijk een bezoekje komen brengen. Op die manier leerden we elkaar beter kennen en ontdekte Jenny meteen mijn persoonlijke voorkeuren. In de toekomst zou ze ondersteuning bieden bij het poetsen van de beneden- en bovenverdieping. Na een korte rondleiding thuis, overhandigde ik haar mijn huissleutel. De week nadien ging ze aan de slag!

Al drie jaar lang doet mijn huishoudhulp het schitterend!

En ondertussen is Jenny al drie jaar mijn vaste huishoudhulp. Ze komt om de twee weken en zorgt voor de ondersteuning waar ik precies naar op zoek was. Is Jenny een dagje afwezig? Dan belt NET=NET al een week op voorhand om te vragen of ik graag een vervangster wil. Van proactiviteit gesproken! Wanneer ik vragen heb over mijn dienstencheques, helpt NET=NET me ook altijd verder. Jenny werkt liever met papieren dienstencheques, dat werkt net wat anders. Maar dankzij de persoonlijke uitleg van NET=NET wist ik precies welke stappen ik moest doorlopen. Alles was vanaf het begin duidelijk!

Voor mij is NET=NET een echte meerwaarde. Ik heb ze al meerdere keren aangeraden bij vrienden en familie, en dat zal ik ook zeker blijven doen! Ik ben blij dat ik deel uitmaak van deze schitterende familie!

Ben je nog op zoek naar een huishoudhulp?

Neem dan contact met ons op en we contacteren je binnenkort!


Vorige
Vorige

Wat zijn de gevaarsymbolen van huishoudproducten? We lijsten ze op!

Volgende
Volgende

Wat zijn de taken van een huishoudhulp?