Een schitterende familie, al jarenlang

Samen met wijlen Anita Leyssen startte Miet Jehoul in 2006 mee het verhaal van NET=NET. De bouwstenen van toen, representeren nog altijd waar we vandaag voor staan: een schitterende familie die zich onderscheidt in haar vak.

Dit doen we door aandacht te besteden aan onze huishoudhulpen, want het zijn onze eigen mensen die de identiteit van onze familie vormen! We leggen nadruk op hun vorming en begeleiding zodat we hun kwaliteiten ten volste ontplooien. Een aanpak die werkt, want ons team bestaat ondertussen uit 230 huishoudhulpen.

Ik zoek een huishoudhulp

Een thuis voor iedereen

Vanaf heden neemt dochter Leen Ceyssens de (huishoud-)fakkel over. Ze zal de familie verder uitbreiden en NET=NET nog meer op de kaart zetten. Dat blijven we doen op de manier zoals we het nu doen: op een warme en openhartelijke manier ondersteuning bieden in tal van huishoudens.

We zorgen voor de thuis van onze huishoudhulpen, net zoals zij dat doen voor de thuis van talloze gezinnen. We zijn niet zomaar een bedrijf of onderneming, maar een familie. Die filosofie wordt doorgetrokken in onze volledige dienstverlening.

Heb je vragen?

Contacteer ons

Benieuwd naar onze diensten?

Ontdek ze hier