Een boeiende stage vol leermomenten bij NET=NET

Stagair Ilara aan de slag bij NET=NET

Sinds september is Ilara aan de slag als stagiaire bij NET=NET. De 18-jarige studente, die de richting Office en Logistiek volgt aan de school Campus de Helix in Maasmechelen, is enthousiast over haar stage-ervaring bij het bedrijf

Een warm welkom

Ilara blikt terug op haar eerste dagen bij NET=NET: "Het ging super goed, ik voelde me oprecht goed bij Laura en het klikte ook onmiddellijk. Ik ben hier heel erg graag en Laura en Sandra zijn ook super lief voor mij. Het voelt niet als een verplichte stage, ik leer hier echt heel veel bij en het is hier ook gezellig!"

Veelzijdige taken

Tijdens haar stage krijgt Ilara de kans om verschillende taken uit te voeren. "Laura laat me heel veel doen en vertrouwt me ook in veel, daar ben ik heel blij mee. Alles wat ik doe, legt Laura me ook erg goed uit. De dingen die ik vooral doe, zijn het scannen en verwerken van contracten, het voorbereiden van de salarisadministratie, het ingeven en verwerken van cijfergegevens in een rekenblad, het voeren van inkomende gesprekken en het klasseren."

Een onvergetelijke ervaring

Ilara herinnert zich één moment in het bijzonder: "Ik was bezig met mijn werk en Laura zei dat er iemand ging komen solliciteren. Ik mocht met haar dat gesprek voeren en de papieren invullen. Ik vond het fijn dat ze me dat liet doen, want dat liet zien dat ze geloofde in mij. Het gesprek ging ook heel erg goed en Laura was trots op mij. Dat zal me altijd bijblijven."

Dromen voor de toekomst

Naast haar stage-ervaringen, heeft Ilara ook grote dromen voor de toekomst. "Mijn droom is om de wereld rond te reizen en later een succesvolle carrière op te bouwen. De stage bij NET=NET is een belangrijke stap in die richting, want ik leer hier echt heel veel bij."Met haar enthousiasme en leergierigheid is Ilara een waardevolle aanwinst voor het team van NET=NET. Laura en haar collega's kijken uit naar de verdere ontwikkeling van deze talentvolle stagiaire.

Vorige
Vorige

Hoeveel uur schoonmaakhulp heb je wekelijks echt nodig?

Volgende
Volgende

Welkom in ons nieuwe kantoor in Diepenbeek!