Ontmoet Enli en Laura, de drijvende krachten achter NET=NET!

Enli en Laura

Enlirata, operationeel verantwoordelijke, en Laura, HR- en juridisch verantwoordelijke, zijn de drijvende krachten achter NET=NET. 1,5 jaar na de rebranding blikken ze graag terug op het tot nu toe afgelegde parcours.

Uitdagend en afwisselend

“Als operationeel verantwoordelijke houd ik me bezig met tal van zaken. Ik stuur de dagelijkse bedrijfsvoering aan, bewaak de kwaliteit van de dienstverlening, verwerk de lonen, leid de commerciële acties maar sta ook dagelijks in contact met ICT en de bezetting van de kantoren. Een hele boterham! En eigenlijk komt er nog veel meer bij kijken dan dat. Maar ik vind het fijn om te doen, vooral omdat het net zo veelzijdig is. Dat er een collega zoals Laura naast mij staat, maakt het extra leuk! (lacht)”, vertelt Enli.

“Ik ben HR- en juridisch verantwoordelijke. Dat betekent dat ik me bezighoud met de opvolging van alle juridische zaken! Schadegevallen of verzekeringen behandelen en opvolgen, subsidies aanvragen, looncorrecties doorvoeren, permanente wetgevingen monitoren en de activiteiten daarrond. Een job met heel veel afwisseling en uitdaging. Zo heb ik het graag”, gaat Laura verder.

Samen obstakels overwinnen

“Het leukste aan onze job? Het brainstormen en een idee from scratch volledig uitwerken tot in de kleinste details”, vertellen Enli en Laura. “Het gevoel om ergens te geraken, nadat we er echt keihard voor hebben gewerkt, dat geeft veel voldoening. Samen hebben we al zoveel obstakels overwonnen. Het voelt goed om daar als team uit te leren en te groeien. Al komen er eigenlijk elke dag wel uitdagingen op ons pad. Maar die weten we ondertussen samen goed te tackelen.”, aldus Enli.

Familiale sfeer

“We zijn zo’n sterk team dankzij de open en familiale sfeer die hier hangt. We krijgen echt de ruimte om onszelf te zijn. In het begin moesten elkaars werkwijze ontdekken, maar daar kregen we gelukkig de tijd voor. Er kunnen geen vier handen aan het stuur zitten. Wel kan er een iemand de route uitstippelen, terwijl de andere aan het stuur zit. In het begin was dat even zoeken, maar al snel waren we en route (lacht). Op maandag en vrijdag starten we onze dag met elkaar te briefen over wat er die week nog moet gebeuren en wat er gedaan is. Zo zijn onze taken duidelijk en weten we waar we elkaar kunnen ondersteunen. ”, zegt Enli.

Vandaag en de toekomst

“Waar we vandaag staan in vergelijking met 1,5 jaar geleden? Vooral het digitaliseren van al onze processen is een grote stap vooruit geweest. Echt alles vinden onze huishoudhulpen nu ook online, dat is ooit anders geweest”, lacht Laura. “We gaan er alles aan doen om dit ook in de toekomst zo verder te zetten. Waar we nog op gaan inzetten? We willen ons familiaal karakter behouden, en tegelijkertijd blijven groeien zoals we dat nu doen. Gestaag en zeker! Kwaliteit blijven garanderen voor onze gezinnen, en een fijne werkomgeving creëren voor onze huishoudhulpen. Daar is het ons om te doen. We willen NET=NET verder uitbouwen tot een succesvol bedrijf. Over tien jaar willen we naar elkaar kunnen kijken en zeggen, dat hebben we toch goed gedaan hé! (lacht)”, vertelt Enli.

Vorige
Vorige

3 gezonde tips om je dag als huishoudhulp goed door te komen!

Volgende
Volgende

Boodschappenlijstje maken voor je huishoudhulp: zo doe je dat!