Hoeveel bedraagt het loon van een huishoudhulp bij NET=NET?

Persoon die tevreden kijkt naar haar loonbrief

Ben je op zoek naar een job als huishoudhulp? Dan vraag je je waarschijnlijk af hoeveel je dan verdient. Hoewel dit onderwerp meestal tot de taboesfeer behoort, geven we jou als werkzoekende graag wat inzicht in wat je bij NET=NET kan verwachten op financieel vlak. Benieuwd?

Werken als huishoudhulp bij NET=NET: het hoogste loon in de sector

Bij NET=NET bieden we het hoogste loon in de sector, aangevuld met extra’s die jouw leven wat aangenamer maken. Net zoals onze huishoudhulpen zorg dragen voor onze klanten, dragen wij ook zorg voor hen.

Zo geniet je als huishoudhulp bij NET=NET bovenop het brutoloon van allerhande extralegale voordelen zoals: een elektrische fiets, maaltijdcheques (t.w.v. 6 euro), een verplaatsingsvergoeding voor elke kilometer, diverse onkostenvergoedingen (o.a. voor kledij, onderhoud…) , allerlei opleidingen, geschenken (met Pasen, Kerstmis, dag van de huishoudhulp, … ), flexibele uren, een familiaal en zeer persoonlijk gevoel en heel wat kortingsvouchers in jouw favoriete winkels via benefits@work!

Bovendien geloven wij dat je beloond hoort te worden voor je harde werk. Daarom geven we je de mogelijkheid om te genieten van extra bonussen en premies in de vorm van brutoloon, of extra verlofdagen!

Hoeveel verdien je bij ons als huishoudhulp?

Exacte cijfers kunnen we je uiteraard niet geven, maar wie weet volgt dat later wel als je bij ons solliciteert. Wat we wel kunnen doen is een loonschatting geven op basis van het aantal werkuren per week. Dat ziet er ongeveer zo uit:

Werkuren per week → Schatting nettoloon*

  • Tussen 11u en 15u = Tussen 716 euro en 984 euro

  • Tussen 16u en 24u = Tussen 1045 euro en 1560 euro

  • Tussen 25u en 34u = Tussen 1621 euro en 2065 euro

  • Tussen 35u en 38u = Tussen 2100 euro en 2250 euro

 *Deze loonbarema’s zijn basisberekeningen. Uiteraard kijken we ook naar de ervaring of anciënniteit die jij als kandidaat hebt waardoor je loon mogelijk hoger ligt.

Verder kan je jouw werkuren zelf kiezen en word je maandelijks op ‘chequedag’ hartelijk verwelkomd op kantoor. Je kan er ook altijd terecht voor een luisterend oor of gewoon voor een leuke babbel met een kopje koffie.

Wil je een vrijblijvende maar wel gepersonaliseerde loonsimulatie helemaal op maat van jou! Vul dan onderstaand formulier in.  We hebben slechts enkele gegevens van je nodig!

Gepersonaliseerde loonsimulatie aanvragen

 

Maak deel uit van onze ‘schitterende familie’: solliciteer nu

Heeft dit artikel jou over de streep getrokken om te solliciteren bij NET=NET? Ga dan meteen aan de slag en stuur je gegevens naar ons door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!


Vorige
Vorige

Nieuwe dienst in de kijker: strijkpunten regio Bilzen en Lanaken

Volgende
Volgende

Huishoudhulpen en klanten: een match made bij NET=NET