Preslava aan het woord over haar job als huishoudhulp: “Passie voor Poetsen”

Preslava is bijzonder tevreden dat ze bij NET=NET werkt

Jonge mama Preslava vervoegde in oktober 2021 onze schitterende familie. Wanneer je haar aanspreekt over haar job, krijgt ze spontaan een glimlach op haar gezicht. We vroegen haar ons te vertellen waarom ze zo graag bij NET=NET werkt.

Over Preslava

“Preslava is afkomstig uit het verre Bulgarije. Acht jaar geleden kwam ze naar België en beet zich meteen vast in haar studies. Ze studeerde voor kinderbegeleidster en logistiek medewerker in de zorg. Ondanks haar toewijding voor deze studies, besloot ze toch een andere weg in te slaan en ging aan de slag als huishoudhulp bij NET=NET.”

Waarom ze voor NET=NET koos

“Toen ik op zoek ging naar een job als huishoudhulp, heb ik verschillende bureaus met elkaar vergeleken. NET=NET sprak me het meeste aan omdat je het hoogste loon, maaltijdcheques, verplaatsingsvergoeding, en andere voordelen krijgt.”

“Het feit dat je flexibele werkuren hebt en hier mee inspraak op hebt, heeft me zeker over de streep getrokken om voor NET=NET te kiezen. Zo kan ik er bijvoorbeeld voor kiezen om op woensdagen niet te werken en thuis te blijven voor mijn zoontje.”

Lieve klanten én dichtbij huis

“Als huishoudhulp krijgen we veel zelfstandigheid en vrijheid vind ik. Eén keer per maand gaan we naar kantoor om onze dienstencheques binnen te brengen en een babbeltjes te slaan met consulenten. Alle andere dagen vertrekken we van thuis uit naar onze klanten.”

“Al mijn klanten wonen bij mij in de buurt. Eén klant woont zelfs twee huizen verder. Dat maakt de balans tussen werk en privé supergoed. Bovendien zijn de klanten waarvoor ik werk heel lief (lacht). Ik heb een goede band met hen en voel me er helemaal thuis. Dat is heel fijn.”

“Het gebeurt niet vaak, maar als ik een probleem ondervind, kan ik contact opnemen met een consulent en word ik heel goed ondersteund.”

Veel voldoening in haar job

“Ik richt me enkel tot poetsen en strijken in mijn job. Voor velen lijkt het misschien gek, maar dat is wat ik het liefste doe. Het geeft me altijd veel voldoening om een huis te zien blinken wanneer ik klaar ben. En als ik daar mijn klanten mee kan blij maken, is dat mooi meegenomen.”

Wil je ook aan de slag als huishoudhulp?

Ontdek onze vacatures en wie weet verwelkomen we je binnenkort in onze schitterende familie! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.


Vorige
Vorige

Tips: voorkomen van fysieke klachten als huishoudhulp

Volgende
Volgende

Koel blijven tijdens het poetsen op warme zomerdagen: 10 tips