Als gepensioneerde bijverdienen bij NET=NET: Corry’s verhaal

Corry op pensioen verdient een centje bij, bij NET=NET

Ga je binnenkort op pensioen en overweeg je een centje bij te verdienen? Na 28 jaar als caféuitbaatster, besloot Corry Schellens (78) zich tijdens haar pensioen te engageren als huishoudhulp in onze schitterende familie.

Een centje bijverdienen als aanvulling op pensioen

“Het leven wordt duurder, zowel voor de werkende mens als voor een gepensioneerde. Rondkomen met enkel een pensioen is niet meer zo simpel. Daarom besloot ik enkele jaren geleden aan de slag te gaan als huishoudhulp. Dankzij deze job heb ik elke maand een extra inkomen, kom ik onder de mensen en doe ik wat ik graag doe”, zegt Corry.

“Er wordt vanuit NET=NET ook bewust omgegaan met mijn loon als gepensioneerde. Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik correct verloond word. Ze zien niets over het hoofd.”

Flexibel werken

“Ik werk 11 uren per week, telkens op donderdag en vrijdag. Dat geeft me wat afwisseling doorheen de week. Meer of minder uren hoeft voor mij niet op dit moment, al weet ik dat ik dit wel kan vragen als ik dat wil”, vertelt Corry.

Sociaal contact met fijne klanten

“Het leukste aan mijn job vind ik het contact met mijn klanten. Ik werk voor twee klanten, waarvan eentje een echte vriendin van me is geworden. Ik kijk er altijd naar uit om langs te gaan, bij te praten en te poetsen. Sommige gepensioneerden hebben nog weinig sociaal contact, maar dat is bij mij helemaal niet het geval”, zegt Corry.

Klaar om de stap naar onze schitterende familie te zetten?

Steek jij graag de handen uit de mouwen en wil je een centje bijverdienen? Of wil je voltijds aan de slag als huishoudhulp? Vul het formulier op onze sollicitatiepagina in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!


Vorige
Vorige

Huishoudhulpen en klanten: een match made bij NET=NET

Volgende
Volgende

Opstarten bij NET=NET: wat staat je te wachten?