Opstarten bij NET=NET: wat staat je te wachten?

Een nieuwe huishoudhulp die de stap zet om te komen werken bij NET=NET

Overweeg je te solliciteren voor een job als huishoudhulp bij ons, maar heb je de stap nog niet gezet? Wij begrijpen maar al te goed dat je met onzekerheden zit over een nieuwe uitdaging. Daarom willen we zo open mogelijk vertellen over wat jou te wachten staat.

1. Sollicitatie

Alles begint uiteraard bij je sollicitatie. Dit kan altijd fysiek op een van onze kantoren of via het formulier op onze sollicitatiepagina. Nadat jij het formulier invult en verstuurt, komt deze bij ons terecht. We maken zo snel mogelijk tijd om je sollicitatie te evalueren en nemen contact met je op om terug te koppelen.

2. Eerste afspraak

Kom je in aanmerking voor de job, dan plannen we een eerste afspraak in voor een kennismaking bij ons op kantoor.

Tijdens deze afspraak:

  • Maken we grondig kennis met jou: wie je bent, wat je graag doet, en eventuele eerdere werkervaringen als huishoudhulp (niet verplicht).

  • Bespreken we welke taken je kan en wil doen in je job. Hierbij kies je standaard voor al dan niet een combinatie van strijken, koken, poetsen of boodschappen doen.

  • Bespreken we welke dagen je wil werken, hoeveel uren je wil werken en welke afstand je hiervoor maximaal wil afleggen.

  • Overlopen we onze werkwijzen.

3. Vorming (optioneel)

Heb je nog geen ervaring als huishoudhulp, dan nodigen we je uit voor een soort proefsessie om een idee te krijgen van wat je in jouw mars hebt en of bijkomende opleidingen je kunnen helpen om aan de slag te gaan.

4. Matching met klanten

Kom je in aanmerking voor de job, dan gaan we jou matchen met onze klanten. Deze matching gebeurt op basis van jouw voorkeuren (dagen, uren en afstand) en de wensen van onze klanten. Zo is iedereen gerust dat de samenwerking vlot zal verlopen.

5. Onthaal

Vervolgens nodigen we je nog eens uit op kantoor om alles te finaliseren. Je krijgt een onthaalbrochure en tekent je contract en de planning. Daarnaast krijg je ook een set werkkleding en een tas met handige NET=NET items zoals ontsmettingsalcohol, drinkbus, pennen, notitieblokjes, T-shirts en werkkledij.

Je maakt nu officieel deel uit van onze schitterende familie en kan aan de slag!

6. Aan de slag

Sta je te springen om aan de slag te gaan? Dan hebben we goed nieuws: je kan zo snel als 2 dagen na ons eerste gesprek al beginnen. Je start met een contract van bepaalde duur (maximaal 3 maanden), na elke maand is er de mogelijkheid om een vast contract voorgesteld te krijgen.

Klaar om de stap naar onze schitterende familie te zetten?

Zo, nu weet je wat je mag verwachten wanneer je bij ons aan de slag gaat. Ben je helemaal overtuigd en klaar om te solliciteren? Vul het formulier op onze sollicitatiepagina in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en doorlopen we samen met jou de bovenvermelde stappen. Tot snel!


Vorige
Vorige

Als gepensioneerde bijverdienen bij NET=NET: Corry’s verhaal

Volgende
Volgende

Tips: voorkomen van fysieke klachten als huishoudhulp