Huishoudhulpen en klanten: een match made bij NET=NET

Wanneer je als huishoudhulp aan de slag gaat, wil je graag zekerheid dat je werkt bij fijne klanten, die niet te ver weg wonen, enzovoort. Daarom besteden onze consulenten de nodige aandacht aan het matchen van onze huishoudhulpen met klanten.

Hoe we jou matchen met een klant

Wanneer je bij ons solliciteert als huishoudhulp, gaan we meteen in gesprek over jouw wensen en voorkeuren in je job. Zo bespreken we:

  1. Het maximaal aantal kilometers dat je wil afleggen naar klanten;

  2. Welke huishoudelijke taken (poetsen, strijken, koken of boodschappen) je wil uitvoeren;

  3. Welke dagen en uren je wil werken, met oog op een goede werk-privébalans.

Uiteraard voeren we ook een gelijkaardig gesprek met onze klanten om na te gaan waar zij nood aan hebben. Op basis van deze gesprekken, gaan we na welke klanten het beste matchen met jouw criteria. Hierna word je toegewezen aan klanten.

Geen discriminatie

Bij NET=NET vinden we het heel belangrijk dat er niet gediscrimineerd wordt. Niet door huishoudhulpen, noch door klanten. We werken het liefst samen met mensen die onze visie hierin delen en dus ook met ons matchen.

Je mag dus inspraak hebben op wanneer je wil werken, en hoe ver je wil rijden, maar niet bij wie je gaat werken. Bijvoorbeeld: je mag niet vragen om enkel bij jonge gezinnen te werken. Ouderen hebben namelijk evenveel recht op hulp in het huishouden.

Andersom mag de klant ook geen uitspraken doen over welke huishoudhulp hij wordt toegewezen. Het werkt dus in twee richtingen.

Wat als het toch niet helemaal klikt met je klant?

Uiteraard is een goede klik met klanten belangrijk om een gemoedelijke werksfeer te waarborgen. Mocht je toch met vragen of bedenkingen zitten, kan je altijd terecht bij onze consulenten.

Kom deel uitmaken van onze schitterende familie

Heb je interesse om aan de slag te gaan als huishoudhulp binnen onze schitterende familie? Vul het formulier op onze sollicitatiepagina in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!


Vorige
Vorige

Hoeveel bedraagt het loon van een huishoudhulp bij NET=NET?

Volgende
Volgende

Als gepensioneerde bijverdienen bij NET=NET: Corry’s verhaal