Jobcoach Josée: jouw steun en toeverlaat bij NET=NET

Jobcoach Josée is aan het bellen met een huishoudhulp

Een job als huishoudhulp brengt uitdagingen met zich mee: je moet een huishoudelijke duizendpoot zijn, je flexibel opstellen, sociaal sterk zijn, enzovoort. Niet altijd gemakkelijk. Gelukkig kan je bij NET=NET vertrouwen op onze jobcoach, Josée, om jou te ondersteunen en te begeleiden. Ontdek hier wat Josée voor jou doet.

Wie is Josée?

Josée is een echt mensenmens. Ze heeft altijd jobs uitgeoefend waarin mensen centraal stonden. Dit is dan ook het type job waar ze de meeste energie uit put. In 2019 ging ze aan de slag bij NET=NET. Ze startte als consulente en vond vervolgens haar weg naar de rol van jobcoach. In deze job stelt ze de huishoudhulpen van NET=NET centraal, en dat vindt ze geweldig.

En dat gevoel is wederzijds! Onze huishoudhulpen zien Josée als een mentor, ‘het moedertje’ van NET=NET. Ze is onmisbaar binnen ons team.

In welke situaties staat jobcoach Josée voor je klaar?

Josée staat altijd paraat om jou te ondersteunen en te begeleiden. Er zijn drie belangrijke situaties waarin ze jou sowieso ondersteunt:

  • Bij opstart, als je de kneepjes van het vak nog moet leren of begeleiding nodig hebt.

  • Wanneer een klant opmerkingen heeft over de samenwerking.

  • Wanneer je Josée zelf opbelt om tips of advies te vragen.

Gelukkig kan je bij NET=NET vertrouwen op onze jobcoach, Josée, om jou te ondersteunen en te begeleiden

Hoe begeleidt en ondersteunt Josée jou juist?

Bij opstart

Wanneer je bij NET=NET start als huishoudhulp, wordt er nagegaan hoeveel je in je mars hebt op het vlak van poetsen, strijken en koken. Als er nog taken zijn die je minder goed beheerst, zal Josée je opleiden.

Voor je eerste dag krijg je een stappenplan doorgestuurd per taak dat je al eens rustig kan doornemen. Dit stappenplan werd uitgewerkt in verschillende talen zodat het goed te begrijpen is voor alle huishoudhulpen.

Op het moment dat je start, loopt Josée even met je mee. Samen met jou doorloopt ze de instructies en doet taken voor zodat jij het vervolgens kan nadoen. Josée stuurt dan bij waar nodig zodat je snel bijleert. Uiteraard hoef je later niet alles op dezelfde manier te doen, maar zo heb je de basis toch al mee.

Voel je je niet comfortabel om de eerste keer alleen naar een nieuw gezin te gaan, dan gaat Josée met je mee om je te laten kennismaken met het gezin.

In het geval van een ontevreden klant

Is de klant om de een of andere reden niet helemaal tevreden van jouw werk, dan spreken ze jou aan of nemen ze contact op met Josée. Zij luistert dan aandachtig naar wat het probleem net is, en werkt samen met jou en het gezin naar een oplossing toe.

Je staat er dus nooit alleen voor in een moeilijke situatie, je kan altijd rekenen op Josée om samen met jou de plooien glad te strijken.

Bij andere problemen of onzekerheden

Zit je, los van je opstart of een ontevreden klant, nog met onzekerheden of vragen? Dan mag je dit laten weten aan je consultent(e). Hij of zij zal je dan in contact brengen met José indien nodig.

Kom als huishoudhulp werken bij NET=NET

Krijg jij het warm bij het horen van wat Josée allemaal doet en betekent voor onze huishoudhulpen? Kom het zelf ervaren! Stuur je CV en motivatie naar ons door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!


Vorige
Vorige

Van werken in een bakkerij naar werken als huishoudhulp: de carrièreswitch van Inge

Volgende
Volgende

Huishoudhulp Janneke: “Ik word altijd met open armen ontvangen.”