Opening nieuw kantoor in Maasmechelen-Lanaken

welkom bij NET=NET

Onze schitterende familie opent vandaag een nieuw kantoor in Maasmechelen-Lanaken. “Zo kunnen we nog meer gezinnen in het Maasland voorzien van onze professionele huishoudhulpdiensten.”, vertelt Enli Elshanaj, operationeel verantwoordelijke bij NET=NET. “Onze rebranding hebben we net achter de rug, de opening van ons nieuw kantoor is een van de volgende stappen om onze schitterende familie verder uit te breiden.”, klinkt het. 

Nieuw kantoor in Maasmechelen-Lanaken

NET=NET is sinds 2006 een vaste waarde in Noord-Limburg. Al 15 jaar lang kent de organisatie een gestage en gezonde groei. Vandaag zijn we dan ook klaar om onze positie in het Maasland nog meer te versterken. “We kregen steeds meer aanvragen binnen afkomstig uit de regio Oost-Limburg. Daarom openen we met ons dienstenchequebedrijf NET=NET vanaf vandaag een nieuwe vestiging in het Maasland.”, zegt Enli.

Momenteel heeft NET=NET ook een vestiging in Oudsbergen en Bree. Maar om onze klanten te voorzien van de beste service, openen we een derde vestiging in Maasmechelen-Lanaken. “Al sinds 2006 zijn we een gevestigde waarde in Limburg, deze nieuwe locatie is in het kader van de groei van NET=NET.”, aldus Enli.

Onderscheidende strategie

In vergelijking met andere organisaties kiezen we voor onze eigen strategische aanpak. We zijn ervan overtuigd dat onze eigen mensen de identiteit van onze familie vormen. Net daarom leggen we veel meer nadruk op vorming en begeleiding. “Enkel zo ontplooit iedere huishoudhulp zijn/haar kwaliteiten. Onze jobcoach creëert een fijne werkplek, zowel voor onze huishoudhulpen alsook de gezinnen. Want dankzij de juiste match, zetten we in op een duurzame relatie waar zowel klanten als huishoudhulpen graag in thuiskomen. Daar blijven we ook de volgende 15 jaar stevig op inzetten!” klinkt het verder.

Kom langs!

Benieuwd hoe ons nieuwe kantoor eruitziet? Je vindt ons op de Rijksweg 579b in Maasmechelen. Maak een afspraak en we verwelkomen je graag!


Vorige
Vorige

Hoe dienstencheques bestellen?

Volgende
Volgende

Huishoudhulp Mia aan het woord!