Bij NET=NET geniet je van opleidingen, een E-bike en maaltijdcheques

Een glimlachende vrouw met een haarband staat met een emmer vol schoonmaakproducten in een modern ingericht huis

Bij NET=NET hechten we belang aan jou als huishoudhulp. Want net zoals jij iedere dag zorgt voor de thuis van anderen, willen wij net hetzelfde voor jou betekenen binnen je werkomgeving. Naast een fijne werkplek, zorgen we ook voor een interessant loonpakket. Jouw voordelen als huishoudhulp? Die ontdek je hieronder.

Waarom kiezen voor NET=NET?

Bij NET=NET creëren we een werkplek waarin je thuiskomt. Eentje waar je jezelf mag en kan zijn en waarin we jouw kwaliteiten ontplooien. Een plek waar je je goed voelt en waar je collega’s niet zomaar collega’s zijn, maar familie. Naast een fijne werksfeer, zorgen we ook voor kennis en expertise. Heb je nood aan een opleiding of opfrissingscursus? Wij zorgen voor coaching en begeleiding! Maar naast een aangename werksfeer, geniet je ook van andere voordelen!

De beste voorwaarden vind je bij NET=NET

Bij NET=NET geniet je van heel wat voordelen. Naast een hoog loon, krijg je ook maaltijdcheques van €6 per dag, meteen vanaf de eerste dag dat je begint bij ons! We zetten sterk in op flexibiliteit, daarom werk je zoveel je wil, wanneer je wil. We leggen de focus op werken dichtbij huis, dat betekent dat je je nooit ver zal moeten verplaatsen. Je brutoloon wordt altijd aangevuld met een verplaatsings- en/of fietsvergoeding. Daar bovenop kan je ook kiezen voor een E-bike. Wist je trouwens dat je geen ervaring of diploma nodig hebt om als huishoudhulp aan de slag te gaan? Motivatie en enthousiasme is voor ons het belangrijkste!

Voordelen bij handelaars in de buurt

Naast die voordelen, zijn we ook altijd op zoek andere manieren om onze huishoudhulpen iets extra te geven. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Benefits at Work. Op hun platform kan je dankzij hun kortingen flink besparen op mode (ZEB, C&A, Zalando, H&M…), elektronica, daguitstapjes en meer. Deze gunstige voorwaarden gelden exclusief voor jou en je collega’s van NET=NET! Ben je nog op zoek naar een kerstcadeautje? Ga dan zeker eens kijken bij Benefits at Work!

Werken bij NET=NET?

Ontdek hier onze vacatures of neem contact met ons op via het nummer 011 52 29 00 of stuur ons een mailtje!


Vorige
Vorige

Huishoudhulp Janneke: “Ik word altijd met open armen ontvangen.”

Volgende
Volgende

Huishoudhulp Kim aan het woord: “Na 15 jaar voel ik me als kind aan huis!”